Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouderavond

november 8, 2017 @ 8:00 pm - 9:30 pm

tanden poetsen

Ook zo nieuwsgierig hoe het nu precies zit met de ontwikkeling van het gebit bij een kind? En wat ‘mondverzorging’ nou eigenlijk betekend? Want als er nog geen tandjes zijn maakt het toch allemaal niet zoveel uit…? Of dit klopt hoor je op onze ouderavond van 8 november aanstaande.

We starten om 20.00 uur met Ciska van der Poel van de GGD Flevoland die ons op een interactieve manier een en ander zal uitleggen hierover. Na Ciska kunnen we ook nog horen van Corine Weening. Zij is naast Pedagogisch medewerkster bij de Boerderijopvang ook turnleidster bij de Turn & Gymnastiek vereniging Emmeloord. En met die achtergrond geeft zij leiding aan het ‘nijntje beweegprogramma’.  Sinds september dit jaar wordt dit programma in samenwerking met basisschool de Klipper uit Luttelgeest gevolgd door de oudere kinderen die naar de Boerderijopvang komen. Corine zal ons meer vertellen over wat het programma precies inhoud en hoe het tot nu toe gaat! Om 21.30 ronden we weer af.

Kom je ook? Laat het ons even weten via een berichtje zodat we genoeg stoelen (en lekkers natuurlijk) klaar kunnen zetten.

Heel graag tot ziens op onze jaarlijkse ouderavond op 8 november!

Gegevens

Datum:
november 8, 2017
Tijd:
8:00 pm - 9:30 pm

Locatie

Boerderijopvang
Kalenbergerweg 2
Luttelgeest, 8315PE Nederland
+ Google Maps