De visie van kinderdagverblijf de Boerderijopvang

Jouw kind krijgt bij ons de ruimte om letterlijk op te groeien in een groene omgeving. Je kunt met een gerust hart aan het werk terwijl je kind speelt, leert en plezier maakt!

Zoekt je een warme, liefdevolle opvang voor je kind waar alle ruimte is voor zijn of haar ontwikkeling? Dan verwelkomen wij jullie graag op de Boerderijopvang!

De visie van BSO de Boerderijopvang

BSO De Boerderijopvang biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen na een drukke schooldag bij BSO De Boerderijopvang rust en ontspanning kunnen vinden. Kinderen mogen hier hun eigen vrije tijd indelen.

Er is ruimschoots de gelegenheid om heerlijk te spelen en van alles te ontdekken. Kleinschaligheid maakt BSO De Boerderijopvang dé ideale locatie om te genieten van het buitenleven. Er zijn veel dieren aanwezig zoals schapen, kippen en konijnen. Maar ook het fruit kunnen de kinderen op de boerderij zelf plukken. Er is veel variatie waardoor bijna altijd vers fruit te plukken is zoals appels, peren, aardbeien, frambozen, druiven en nog veel meer!

Door de kleinschaligheid is het bij BSO De Boerderijopvang veilig en geborgen en bijna net zo fijn als thuis. Wilt u een keer kennis komen maken? Laat het even weten en we leiden u graag rond!